•   0911 947 947
  • 0948 48 33 55 whatsapp
  •  Napíšte nám
  • Výdajné miesto pre osobný odber: Vajnorská 140 Bratislava
  • Výdajné miesto na osobný odber PO-PIA: 8:00 - 15:30
Bazény a bazénové príslušenstvo | Výhodný nákup
Extra zľava na tepelné bazénové čerpadlá.
Akcia -5% na všetky nezľavnené tepelné čerpadlá so zľavovým kódom TEPLO5
Akcia platí do 1.5.2024
NAJÚČINNEJŠIESTRIEBORNÁ DOPRAVA ZDARMAAKCIA-7%

Microwell DRY 800 Wave bazénový odvlhčovač do 90 m2

Microwell DRY 800 Wave bazénový odvlhčovač do 90 m2
  • Microwell DRY 800 Wave bazénový odvlhčovač do 90 m2
  • Microwell DRY 800 Wave bazénový odvlhčovač do 90 m2
  • Microwell DRY 800 Wave bazénový odvlhčovač do 90 m2
  • Microwell DRY 800 Wave bazénový odvlhčovač do 90 m2
  • Microwell DRY 800 Wave bazénový odvlhčovač do 90 m2
(obrázky majú len ilustračný charakter)
MICROWELL DRY 800 je komplexným riešením na kontrolu ovzdušia vnútorného bazéna. Ponúka monitorovanie a reguláciu vlhkosti a teploty vzduchu. Je vhodný pre malé wellnessy, vírivky alebo bazény do 90m². Má kovový kryt a je k nemu možné dokúpiť voliteľné príslušenstvo. (Viď "Návody a dokumenty").
ID produktu
1003476
Pre plochu hladiny bazénu
90 m2
Odvlhčovanie za 24 hod
90 litrov
Napätie
230 V
Elektrický príkon
1,60 kW
Tepelný výkon
5,1 kW
Bežná cena: 5 640.00 € Cena s DPH, Ušetríte: 394.80 € Cena s DPH (7%)
4 371.00 € bez DPH
5 245.20 €Cena s DPH
do 3 týždňov
Na daný produkt nie je možné uplatniť: zľava, zľavový kupón, vernostné body
(recyklačný poplatok je zarátaný v cene)   
MICROWELL DRY 800 je komplexným riešením na kontrolu ovzdušia vnútorného bazéna. Ponúka monitorovanie a reguláciu vlhkosti a teploty vzduchu. Je vhodný pre malé wellnessy, vírivky alebo bazény do 90m². Má kovový kryt a je k nemu možné dokúpiť voliteľné príslušenstvo. (Viď "Návody a dokumenty").

Konečná záruka na všetky bazénové odvlhčovače Microwell DRY:

~ Doživotná záruka na kondenzačnú vaničku

~ 5 - ročná záruka na kompresor

~ 3 - ročná všeobecná záruka na zariadenie 




Bazénové odvlhčovače Microwell DRY sú navrhnuté s ohľadom na potreby zákazníka. Sú vyrobené z kvalitných materiálov, majú moderné vybavenie a sú starostlivo kontrolované v každom momente výroby produktu. Naše odvlhčovače ponúkajú vysoký výkon a najširší výber príslušenstva pre uspokojenie potrieb každého klienta.

Špeciálne vyvinuté odvlhčovače pre súkromné a hotelové bazény, spa a jacuzzi.

Ak hľadáte technológiu na kontrolu vlhkosti v súkromnom bazéne, hotelovom bazéne alebo wellnesse, ste na správnom mieste.

DRY Microwell bazénové odvlhčovače sú lídrom a používajú sa v 35+ krajinách na kontrolu a úpravu vlhkosti v bazénoch a v spa. Bazénové odvlhčovače DRY sa takisto používajú v oblastiach, ktoré vyžadujú efektívnu reguláciu vlhkosti pomocou odvlhčovača, ktorý musí byť tichý a energeticky úsporný.

Bazénové odvlhčovače DRY800 Wave sú vhodné pre bazény a vodné plochy s rozlohou do 90m2.

Model DRY800 WAVE dosahuje vysoký odvlhčovací výkon, pri nízkej spotrebe energie a nízkej hlučnosti.

Odvlhčovač DRY800 WAVE extrahuje 90 litrov vlhkosti zo vzduchu za deň pri typických podmienkach bazénovej haly s teplotou vzduchu 30°C a relatívnou vlhkosťou 60%. Séria odvlhčovačov DRY je navrhnutá i na prácu v iných prostrediach. Pri teplote vzduchu 35°C a relatívnej vlhkosti vzduchu 95% dosahuje výborných 180l/24h.

Odvlhčovače DRY sú nízkoenergetické, model DRY800 využíva v priemere len 700 W energie. Ako odmenu jednotka poskytuje účinnú kontrolu vlhkosti masívnou extrakciou a vysokou rekuperáciou tepla až do 1900W.

Odvlhčujte a vykurujte pomocou jedného zariadenia. DRY800 poskytuje rekuperáciu tepla 1900 W, pričom spotrebuje iba 700 W. Jednotka počas odvlhčovania poskytuje bezplatné vyhrievanie, ktoré sa dá odpočítať od vášho primárneho vykurovacieho systému. Týmto spôsobom ušetríte dvakrát. V prípade potreby silnejšieho vykurovania môže byť jednotka vybavená buď LPHW (horúca voda s nízkym tlakom) alebo elektrickým ohrievačom s kombinovanou maximálnou vykurovaciu schopnosťou pri úžasných 5,4 kW!

Odvlhčovače DRY sú vhodné pre:

  • Bazény
  • Kúpele, SPA
  • Hotely a wellnessy
  • Vírivky a Jaccuzy
  • Fitness kluby
  • Telocvične
  • Múzeá a archívy
  • Sklady
  • Sušičky na bielizeň, pivovary
  • Vojenské sklady
  • Pekárne
  • Vinné pivnice

Rad DRY800 sa inštaluje na podlahu.

Veľmi obľúbeným riešením je umiestnenie odvlhčovača na nástenné konzoly pre montáž na stenu.

Jednotka môže byť i úplne skrytá. Ak z dôvodu bezpečnosti nemôže byť inštalovaná priamo pri bazéne alebo vírivke, môže byť odvlhčovač umiestnený mimo bazénovej haly, v technickej miestnosti. Odvlhčovač vtedy nasáva vlhký vzduch priechodnými kanálmi cez stenu a vypúšťa vysušený vzduch späť. Od bazéna sú viditeľné len 2 štrbinové výustky. Ide o elegantné a tiché riešenie.

DRY800 WAVE je dodávaný v kryte vyrobenom z bieleho akrylového plastu. WAVE poskytuje eleganciu a ostáva iba vybrať správne miesto pri bazéne. Odvlhčovač je jedna kompaktná jednotka s hrúbkou iba 310 mm, takže sa zmestí v podstate kamkoľvek pri bazéne a šetrí priestor.

Riadenie alebo regulácia jednotky sú pre komfort nášho zákazníka veľmi dôležité. Model DRY800 poskytuje všetky možnosti, ktoré môžete potrebovať. Je možné využívať klasiku v podobe vstavaného zariadenia v rotačnom vlhkostate; môžete inovovať na vzdialený drôtový vlhkostat, aby ste ho umiestnili na stenu. Možno zvoliť reguláciu pomocou diaľkového bezdrôtového digitálneho ovládania.

Hladina hluku je často kladenou otázkou. DRY bazénové odvlhčovače sú pravdepodobne najtichšie na trhu s iba 46 dB (A), používajú jedinečnú technológiu Microwell ultraQUIET+, čím odstraňujú akékoľvek nadmerné zvuky či vibrácie. Typická hladina hluku v tichej miestnosti je 30 dB (A), typický rozhovor medzi 2 ľuďmi ho môže zvýšiť až na 60 dB (A). Hodnota 46 dB (A) pri prietoku vzduchu 1100 m3h a extrakcii 90 litrov s extra vykurovaním 2000W potvrdzuje, aké výnimočné sú produkty Microwell.

Model DRY800 používa 5-stupňový ventilátor AC, ktorý simuluje prevádzku s úsporou energie DC.

Model DRY800 šetrí životné prostredie a je tiež ekologicky šetrný, pretože používa najmodernejšie chladivo R410A.

Jednotka môže dodávať čerstvý vzduch, ktorý presahuje 30% svojho nominálneho prietoku vzduchu, t.j. približne 330 m3/h. Vzduch je účinne predhrievaný horúcim chladičom pred vstupom do miestnosti.

Agresivita vzduchu je veľmi dôležitá, pretože odvlhčovač zvyčajne operuje v chlórovom alebo slanom prostredí. Microwell zabezpečuje pravdepodobne najvyššiu ochranu celého stroja a jeho komponentov. Cievky sú z eloxovaných hliníkových plechov potiahnutých epoxidovou povrchovou úpravou GoldFin. Medené rúry sú ukončené zinkovým povlakom na maximálnu ochranu pred agresívnymi látkami prítomnými vo vzduchu v bazénovej hale. Všetky kovové časti sú pozinkované a práškovo lakované, v prípade potreby sa používa nehrdzavejúca oceľ alebo titán s najvyššou čistotou.

DRY odvlhčovače sa vyrábajú na Slovensku a spĺňajú veľmi prísne technické normy. Aby bola zaistená absolútna kvalita, každá jednotka je starostlivo testovaná na úplnú prevádzku skôr, ako je zabalená a naložená do kamiónu alebo kontajnera. Spoločnosť je certifikovaná podľa ISO9001, ISO14001 a ISO45001. Každé zariadenie je certifikované podľa noriem EÚ s certifikátmi CE a úplnou zhodou. Ďalšie štandardy sú RoHS a IP44.

Séria odvlhčovačov DRY má na trhu najširší sortiment úprav a príslušenstva. Jednotka môže byť nastavená a prispôsobená tak, že neexistuje bazén, SPA, alebo hotel, ktorému by náš odvlhčovač nemohol slúžiť. Ďalšie informácie nájdete v sekcii Štandardné vybavenie a príslušenstvo.

Vlhkosť nie je nepriateľom, ak je pod kontrolou. Ideálna vlhkosť pre používateľov bazéna alebo SPA je, keď sa cítia dobre. Tento pocit je dosiahnutý ideálnou relatívnou vlhkosťou od 55% do 65%. Vlhkosť nad 70% sa preukazuje kondenzáciou na oknách a stenách a vlhkosť neustále zhoršuje ovzdušie pri bazéne alebo SPA. Je tiež perfektným prostredím pre rast plesní a baktérií. Inovatívna séria odvlhčovačov Microwell udržiava vlhkosť v ideálnom rozmedzí 55% až 65%.

VÝHODY ZARIADENIA:

  • microCOMPRESSOR+ (Zariadenia označené logom microCOMPRESSOR+ používajú kompresory s maximálne vyladeným pracovným bodom tak pre odvlhčovače, ako aj pre tepelné čerpadlá dosahujúc najvyšší výkon pri najnižšej spotrebe)

  • ultraQUIET + (Zariadenie označené týmto logom sa vyznačuje výnimočne tichou prevádzkou, eliminuje akýkoľvek nadmerný hluk alebo vibrácie. Jednotka beží na úrovni do 42dB(A), kým bežná konverzácia dvoch ľudí vytvára hlučnosť až do 60dB(A).)

  • easyINSTALL + (MICROWELL stroje sú navrhnuté ako zariadenia typu plug-n-play. Zvyčajne môže byť inštalácia komfortne vykonaná jedným technikom alebo vlastníkom bazéna.)

ŠTANDARDNÉ VYBAVENIE A PRÍSLUŠENSTVO

ŠTANDARDNÉ VYBAVENIE

MOŽNOSTI INŠTALÁCIE

PRÍSLUŠENSTVO

ROZSAH TEPLÔT VZDUCHU

(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)